greekGR   englishEN 

Ιατρείο Γυναικολογικού Laser

las1

TI EINAI H ΘΕΡΑΠΕΙΑ JULIET, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?

Στόχος της θεραπείας είναι η αντιμετώπιση της χαλάρωσης του κόλπου (σύσφιξη κόλπου), μέσω της διέγερσης του κολλαγόνου και της νεοκολλαγονογένεσης στον υποβλεννογόνο του κόλπου. Με αυτόν τον τρόπο επαναφέρεται η φυσιολογική λειτουργική κατάσταση του κόλπου, η ελαστικότητα του, το pH και "εξαφανίζονται" τα προβλήματα ξηρότητας, που ευθύνονται για την επώδυνη σεξουαλική επαφή (δυσπαρεύνια).

Η θεραπεία Juliet είναι ελάχιστα επεμβατική θεραπεία (minimal invasive therapy) με ERBIUM YAG laser. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα laser (CO2) είναι "φιλικό" με τους ιστούς και δρα χωρίς να προκαλεί βλάβη σε αυτούς. Το μεγάλο μήκος κύματος του επιτρέπει να φτάσει στον στόχο του γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς ανεπιθύμητες βλάβες στους γύρω ιστούς.

Η θεραπεία επίσης αντιμετωπίζει μόνιμα το σύνδρομο χαλάρωσης του κόλπου (VRS),την ήπια ακράτεια κατά την προσπάθεια (SUI) και καλύπτει ένα εξαιρετικά μεγάλο φάσμα αισθητικών επεμβάσεων.

laser2
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ JULIET?

Η θεραπεία απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, που αναζητούν μια μη χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και άμεσα μετά τον τοκετό για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων χαλάρωσης του κόλπου και ακράτειας ούρων.

ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ JULIET HP EΠΩΔΥΝΗ?

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία και χωρίς νοσηλεία. Όπου αυτό είναι επιθυμητό, μπορεί να εφαρμοστεί ήπια τοπική αναισθησία.


ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ?

Η μοναδικότητα του θεραπευτικού συστήματος Juliet HP (ERBIUM YAG laser) είναι ότι επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μία έως δύο θεραπευτικές συνεδρίες, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την εκάστοτε περίπτωση.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ JULIET HP?

Η θεραπεία με το JULIET HP έχει ελάχιστους κινδύνους. Πιθανό επακόλουθο είναι η αύξηση θερμοκρασίας την πρώτη ημέρα μετά την θεραπεία και αρκετές κολπικές εκκρίσεις. Αυτά τα συμπτώματα είναι προσωρινά και υποχωρούν σε 1-2 ημέρες.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Ο χρόνος επούλωσης είναι πολύ μικρός, όχι περισσότερο από 1-3 ημέρες. Αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρχει κολπική έκκριση, ροζ χρώματος την 1η ημέρα και στην συνέχεια λευκές άοσμες κολπικές εκκρίσεις. Αυτή είναι φυσιολογική αντίδραση και υποχωρεί σε λίγες ημέρες.


ΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Προτείνεται η αποχή από την σεξουαλική επαφή, η έντονη σωματική κόπωση και κάποιες αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, σάουνα) για τουλάχιστον 3 ημέρες

Όλες οι επεμβάσεις με το θεραπευτικό σύστημα Juliet HP πραγματοποιούνται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο ιατρείο γυναικολογικού laser GK Gynaecological Laser Clinic από τις γυναικολόγους - χειρουργούς - μαιευτήρες Dr.Κουλαξίδου Μιράντα και Dr. Γαϊτάνη Μαρία.

Το ιατρείο λειτουργεί στην Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ στην Θεσσαλονίκη (Διεύθυνση:Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2310-938650 και 6980-951250 ή στην ιστοσελίδα www.gk-laser.gr.

laser3

tuv Genesis tuvNEW  
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
bot twitter twitter
 bot google google plus
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2017 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ