greekGR   englishEN 

Επισκεπτήριο

d40

Σε συμμόρφωση με Υπουργικές Αποφάσεις για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και κατόπιν αποφάσεων της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων της Κλινικής, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Το επισκεπτήριο έχει ανασταλεί σε όλους τους τύπους δωματίων. Επιτρέπεται ένας μοναδικός (1) συνοδός ανά ασθενή με τους ακόλουθους αυστηρούς περιορισμούς:

- Οι εμβολιασμένοι συνοδοί των νοσηλευόμενων πρέπει να διενεργούν RAPID test εντός 48 ωρών πριν την είσοδο τους, καθώς και νέο RAPID test την 3η ημέρα νοσηλείας.

- Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί των νοσηλευόμενων πρέπει να διενεργούν PCR test εντός 48 ωρών πριν την είσοδο τους, καθώς και νέο PCR test τη 3η ημέρα νοσηλείας.

- Η επίσκεψη του μοναδικού συνοδού για και κάθε επόμενη ημέρα μετά τον τοκετό ή επέμβαση έχει διάρκεια 30 λεπτών ΕΚΤΟΣ θαλάμου νοσηλείας.

- Ειδικά για διαμονή σε μονόκλινο θάλαμο νοσηλείας, υπάρχει η δυνατότητα παραμονής του συνοδού με δυνατότητα εξόδου από την Κλινική, αλλά απαίτηση για διενέργεια RAPID test την 3η ημέρα (εμβολιασμένοι) ή PCR test (ανεμβολίαστοι).

Δεδομένης της εξάπλωσης του COVID-19 στην κοινότητα, επιβάλλεται να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (διαρκής εφαρμογή μάσκας με τον ενδεδειγμένο τρόπο, συχνή απολύμανση & αντισηψία χεριών, κοινωνική απόσταση, περιορισμός κινήσεων εντός Κλινικής, αποφυγή συνωστισμού εντός και εκτός Κλινικής). Η διαρκής εφαρμογή Μέτρων Ατομικής Προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι σας μπορούν να σας επισκέπτονται καθημερινά. Οι ώρες επισκεπτηρίου για τους νοσηλευτικούς ορόφους είναι από τις 10:30 έως 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30.

** Ειδικές οδηγίες λόγω COVID-19 **

Σε συμμόρφωση με πρόσφατη Υπουργική Απόφαση για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας το επισκεπτήριο σε όλους τους τύπους δωματίων και για όλους τους τύπους των περιστατικών. Αναλυτικότερα:

 1. Επιτρέπεται ο σύζυγος της εγκύου να παρευρίσκεται στον Φυσιολογικό Τοκετό ή την Καισαρική Τομή (έξω στον διάδρομο για να δει το νεογνό), με την προϋπόθεση να έχει πρόσφατο αρνητικό τεστ για COVID-19 (εξέταση PCR).
 2. Επιτρέπεται στον σύζυγο ή άλλον οικείο να διαμένει αποκλειστικά σε μονόκλινο θάλαμο μαζί με την λεχώνα, εφόσον έχει πρόσφατο αρνητικό τεστ για COVID 19, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα εξέρχεται του θαλάμου κατά την διάρκεια της νοσηλείας. Σε περίπτωση  που εξέλθει της Κλινικής, ΔΕΝ θα του επιτραπεί εκ νέου η είσοδος στον θάλαμο νοσηλείας.
 3. Ο συνοδός επιτρέπεται να εισέρχεται στην Κλινική για τις διαδικασίες της εισαγωγής, τις διαδικασίες του εξιτηρίου και την διεκπεραίωση διαδικασιών, αλλά ΔΕΝ θα επιτρέπεται να ανεβαίνει στους νοσηλευτικούς ορόφους (εξαίρεση η διαμονή σε μονόκλινο υπό τις άνω προϋποθέσεις).

Ειδικά για τους επισκέπτες των μονάδων εντατικής νοσηλείας απαιτείται να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τις μονάδες, έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τις ώρες και τις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν, για τη ΜΕΘ καλέστε στο 2310 984 555 και για τη ΜΕΝΝ καλέστε στο 2310 984. 490.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά και τους ακόλουθους κανονισμούς του επισκεπτηρίου, για τη γρηγορότερη προσαρμογή σας στην Κλινική και καλύτερη παραμονή. Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την προσοχή σας.

 1. Τονίζεται ότι, εντός του θαλάμου νοσηλείας, δεν επιτρέπονται παραπάνω από 2 επισκέπτες ταυτόχρονα ανά νοσηλευόμενη. Σε διαφορετική περίπτωση, ο επόπτης ασφαλείας ή η υπεύθυνη Μαία θα παρακαλέσει ευγενικά τον κόσμο να αποχωρήσει.
 2. Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών στα δωμάτια νοσηλείας, για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων στα νεογνά. Στο ισόγειο της Κλινικής λειτουργεί ειδικός χώρος απασχόλησης των παιδιών.
  Απαγορεύεται αυστηρά η παραμονή επισκεπτών στα δωμάτια κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ενημερώστε τους επισκέπτες σας πως όταν υπάρχει το καρτελάκι με τη σχετική ένδειξη στην πόρτα, δεν πρέπει να εισέρχονται στο δωμάτιο.
 3. Παρακαλούμε οι επισκέπτες σας να μην παραμένουν στο θάλαμο νοσηλείας κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
 4. Δεν επιτρέπεται η εισαγωγή ή παραγγελία έτοιμων γευμάτων (delivery) στους χώρους της Κλινικής.
 5. Απαγορεύεται η διανυκτέρευση συγγενών στους θαλάμους νοσηλείας, με εξαίρεση τις κατηγορίες δωματίων όπου υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για διαμονή ενός συνοδού (μονόκλινο Α, μονόκλινο Lux και σουίτα). Ωστόσο, είναι δυνατόν να κάνετε αποκλειστική χρήση ενός δίκλινου δωματίου με ανάλογη πρόσθετη χρέωση.
 6. Οι τουαλέτες των θαλάμων νοσηλείας προορίζονται για αποκλειστική χρήση από τις νοσηλευόμενες. Οι επισκέπτες σας μπορούν να εξυπηρετούνται στις τουαλέτες για το κοινό, που υπάρχουν σε κάθε όροφο.
 7. Βάσει του νόμου Ν.3868/2010, το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους της Κλινικής.

Τηλέφωνο Επικοινωνίαςxrisimes phone

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 984.000


Λογιστήριο - Γραφείο Κίνησης:
2310 984.030/038


Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων:
2310 984.010


Γραμματεία Εμβρυομητρικού – Διαγνωστικών Εργαστηρίων:
2310 984.090

Ώρες Επισκεπτηρίουxrisimes ores

Πρωί 10:30-13:30


Απόγευμα 17:30-20:30

Xώρος Απασχόλησης Παιδιώνxrisimes paidia

Πρωί 10:00-14:00


Απόγευμα 17:00-21:00

Parkingxrisimes parking

Χώρος Στάθμευσης 220 Θέσεων

Αστική Συγκοινωνίαxrisimes leoforeio

14A Άνω Τούμπα μέσω ΓΕΝΕΣΙΣ

Μόνιμη Στάση TAXIxrisimes taxi

map

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης

Πολιτική Cookies

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ