greekGR   englishEN 

Μικροβιολογικό - Ανοσολογικό - Βιοχημικό Εργαστήριο

side2 photo mikrobΣτα εργαστήρια της ΓΕΝΕΣΙΣ μπορείτε να πραγματοποιήσετε το σύνολο των ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων που αφορούν την υγεία της γυναίκας, είτε ως εξωτερική επισκέπτης - ασθενής, είτε ως νοσηλευόμενη. Εκτελούνται εξετάσεις μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, μοριακής βιολογίας και προγεννητικού ελέγχου.

Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τους πιο σύγχρονους αναλυτές, με πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Τα αποτελέσματα παραδίδονται γρήγορα και παραμένουν αποθηκευμένα στον ηλεκτρονικό φάκελο ασθενούς. Τηρείται διαχρονικά το ιατρικό ιστορικό των ασθενών, γεγονός που επιτρέπει την παράδοση αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται η δυνατότητα ανάσυρσης παλαιότερων αποτελεσμάτων, αποφεύγοντας μη αναγκαίες επαναλήψεις εξετάσεων.

Οι αιμοληψίες γίνονται σε ιδιαίτερες αίθουσες που εξυπηρετούνται από ανεξάρτητο ευρύχωρο σαλόνι αναμονής. Ταυτόχρονα απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα μίας κλινικής, όπως την 24ωρη καθημερινή λειτουργία, τη μόνιμη παρουσία βιοπαθολόγου και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων, αλλά και την ευκολία στη στάθμευση, στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον της ΓΕΝΕΣΙΣ.

Παράλληλα, το βιοχημικό τμήμα της κλινικής έχει διαπιστευτεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189:2012 από το ΕΣΥΔ. Το επίσημο πεδίο εφαρμογής της διαπίστευσης αφορά τον Ανοσοχημικό Αναλυτή BRAHMS KRYPTOR για τον προσδιορισμό στον ορό αίματος των τιμών: 1) της ελεύθερης β-χοριακής γοναδοτροπίνης (f-β-hCG) και 2) της συνδεόμενης με την εγκυμοσύνη πρωτεΐνης του πλάσματος-Α (PAPP-A), οι οποίες σε συνδυασμό με την μέτρηση της Αυχενικής Διαφάνειας κατά τον υπερηχογραφικό έλεγχο 1ου τριμήνου, συμβάλουν στην εκτίμηση του ρίσκου για χρωμοσωμικές ανωμαλίες κατά το 1ο τρίμηνο της κύησης.

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης

Πολιτική Cookies

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους πρόληψης της μετάδοσης της νέας παραλλαγής της COVID-19, ισχύουν μέχρι νεωτέρας τα ακόλουθα μέτρα:

- Όλοι τα εσωτερικά περιστατικά (επίτοκες και χειρουργικά περιστατικά) εισέρχονται στην Κλινική μετά από αρνητικό PCR 48 ωρών.

- Όλοι οι συνοδοί, ανεξάρτητα εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι, θα υποβάλλονται σε εξέταση PCR πριν την είσοδο τους στην Κλινική.

- Ο συνοδός των επιτόκων θα έχει τη δυνατότητα επίσκεψης μόνο την επομένη ημέρα του τοκετού με το ήδη υπάρχον PCR.

- Στα χειρουργικά περιστατικά επιτρέπεται συνοδός μόνο στα μονόκλινα μετά από αρνητικό PCR με την προϋπόθεση ότι δεν εξέρχεται από την Κλινική.

- Στα μονόκλινα επίσης επιτρέπεται η παραμονή του συνοδού της επιτόκου με την προϋπόθεση ότι δεν εξέρχεται από την Κλινική και δεν εναλλάσσεται με άλλο συγγενή.

- Όλοι οι συνοδοί των επαπειλούμενων κυήσεων θα έχουν την δυνατότητα επισκεπτηρίου μόνο μετά τη διενέργεια PCΡ 48 ωρών και εκτός του θαλάμου νοσηλείας.

- Για τη διενέργεια όλων των επεμβάσεων με γενική αναισθησία ή γενική αναισθησία βραχείας διάρκειας (μέθη) απαιτείται PCR 48 ωρών. Αφορά και τις γαστρεντερολογικές παρεμβάσεις.

- Στις επεμβάσεις με τοπική αναισθησία οι εμβολιασμένοι ή οι νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου θα πρέπει να υποβάλλονται πριν την επέμβαση σε rapid test, ενώ οι ανεμβολίαστοι σε PCR.

- Για τη διενέργεια καρδιοτοκογραφημάτων, υπερήχων, αξονικών ή μαγνητικών τομογραφιών απαιτείται η διενέργεια rapid test 24 ωρών ανεξάρτητα εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι και δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Κλινική των συνοδών τους.

- Όλοι οι εισερχόμενοι στην Κλινική υποχρεούνται να χρησιμοποιούν μάσκα FFP2/KN95 ή διπλή χειρουργική μάσκα ή μάσκα συν προσωπίδα-ασπίδα.