greekGR   englishEN 

Νέα & Αρθρογραφία

dsc00708 2021 11 11 19 58 53 utc

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων εμφανίζονται κοντά μας και γύρω μας πλειάδα εορταστικών εδεσμάτων και ροφημάτων. Ο καθένας μας όπως και η κάθε οικογένεια ακολουθεί κάποιες παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες και οι οποίες είναι συνήθως πλούσιες σε θερμίδες, ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά. Συνεπώς, εύκολα περισσεύουν θερμίδες πέραν των διατροφικών αναγκών μας, κάτι που οδηγεί εύκολα σε αύξηση του βάρους σώματος. Πέραν τούτου η ποιότητα των διατροφικών μας συνηθειών αλλοιώνεται από αντίστοιχες επιλογές.

DIADIKTIAKI DECEMBER NO STICKER 2021 03

Μητρικός Θηλασμός! Ένα πολύτιμο δώρο ζωής. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας, δίπλα στη μητέρα βρίσκεται η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων της Γενικής Μαιευτικής Χειρουργικής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ και της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia του ομίλου Euromedica.

IMG 6379

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν εφεξής να διενεργούν στη κλινική «Γένεσις» του ομίλου Euromedica αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες με το παραπεμπτικό τους, με μοναδική επιβάρυνση την συμμετοχή τους, όπως προβλέπεται.

euromedica manday social

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, σε περισσότερες από ογδόντα συνολικά χώρες, για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

top view black bow dark wall

Με αφορμή την ξαφνική απώλεια του συνάδελφου και συνεργάτη παιδίατρου -  νεογνολόγου Βενιζέλου Χατζηδημητρίου, η διοίκηση και το προσωπικό της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους του. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι μαζί σας. Ο κύριος Χατζηδημητρίου υπήρξε αγαπητός συνάδελφος και εξαιρετικός επιστήμονας και η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια της ΓΕΝΕΣΙΣ. ‘’Καλό Ταξίδι’’ αγαπητέ Βενιζέλο.

506

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ των 56ων  Δημητρίων, το οποίο διεξήχθη από 1 - 20 Οκτωβρίου 2021 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, του ομίλου Euromedica,  ως χορηγός του φεστιβάλ και συγκεκριμένα της θεατρικής παράστασης Babybird, μια παραγωγή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, θα ήθελε να συγχαρεί την οργανωτική ομάδα της διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για αυτή την πρωτοβουλία όπως και τις καλλιτεχνικές ομάδες, που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και οι οποίες συνέβαλαν στην τόσο επιτυχημένη διοργάνωση ιδιαίτερα σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονική περίοδο.

20211025 155520

Από αριστερά προς τα δεξιά – Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Υποδιευθυντής κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, Βαγγέλης Τζαβάρας, αξιωματικός της Πυροσβεστικής, εκπαιδευτής του 3ου Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης, Δήμος Κωστούλας, Υπεύθυνος Ποιότητας κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ

Εκπαδευτικό πρόγραμμα για την πυρασφάλεια πραγματοποιήθηκε στην κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, του ομίλου Euromedica σε συνεργασία με την την Πυροσβεστική Υπηρεσία τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης

Πολιτική Cookies

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους πρόληψης της μετάδοσης της νέας παραλλαγής της COVID-19, ισχύουν μέχρι νεωτέρας τα ακόλουθα μέτρα:

- Όλοι τα εσωτερικά περιστατικά (επίτοκες και χειρουργικά περιστατικά) εισέρχονται στην Κλινική μετά από αρνητικό PCR 48 ωρών.

- Όλοι οι συνοδοί, ανεξάρτητα εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι, θα υποβάλλονται σε εξέταση PCR πριν την είσοδο τους στην Κλινική.

- Ο συνοδός των επιτόκων θα έχει τη δυνατότητα επίσκεψης μόνο την επομένη ημέρα του τοκετού με το ήδη υπάρχον PCR.

- Στα χειρουργικά περιστατικά επιτρέπεται συνοδός μόνο στα μονόκλινα μετά από αρνητικό PCR με την προϋπόθεση ότι δεν εξέρχεται από την Κλινική.

- Στα μονόκλινα επίσης επιτρέπεται η παραμονή του συνοδού της επιτόκου με την προϋπόθεση ότι δεν εξέρχεται από την Κλινική και δεν εναλλάσσεται με άλλο συγγενή.

- Όλοι οι συνοδοί των επαπειλούμενων κυήσεων θα έχουν την δυνατότητα επισκεπτηρίου μόνο μετά τη διενέργεια PCΡ 48 ωρών και εκτός του θαλάμου νοσηλείας.

- Για τη διενέργεια όλων των επεμβάσεων με γενική αναισθησία ή γενική αναισθησία βραχείας διάρκειας (μέθη) απαιτείται PCR 48 ωρών. Αφορά και τις γαστρεντερολογικές παρεμβάσεις.

- Στις επεμβάσεις με τοπική αναισθησία οι εμβολιασμένοι ή οι νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου θα πρέπει να υποβάλλονται πριν την επέμβαση σε rapid test, ενώ οι ανεμβολίαστοι σε PCR.

- Για τη διενέργεια καρδιοτοκογραφημάτων, υπερήχων, αξονικών ή μαγνητικών τομογραφιών απαιτείται η διενέργεια rapid test 24 ωρών ανεξάρτητα εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι και δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Κλινική των συνοδών τους.

- Όλοι οι εισερχόμενοι στην Κλινική υποχρεούνται να χρησιμοποιούν μάσκα FFP2/KN95 ή διπλή χειρουργική μάσκα ή μάσκα συν προσωπίδα-ασπίδα.