greekGR   englishEN 

Νέα & Αρθρογραφία

276016122 672949077351575 5856416164657348388 n

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 πιστοποιημένη εκπαίδευση του προσωπικού της Κλινικής Γένεσις με θέμα  «Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή ( BLS &AED) και χρήση AMBU» από την LIFE RESCUE ACADEMY (LRA) και τον Γιάννη Ζερβό

womans

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα για τον εορτασμό των κοινωνικών, οικονομικών, πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων των γυναικών παγκοσμίως., ενώ παράλληλα τονίζει την ανάγκη δράσης και επιτάχυνσης της ισότητας των φύλων.

aima

Για ακόμα μια φορά η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ διοργανώνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 (09.00 - 13.00) ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην αίθουσα επιστημονικών εκδηλώσεων της Κλινικής (ισόγειο).

dsc00708 2021 11 11 19 58 53 utc

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων εμφανίζονται κοντά μας και γύρω μας πλειάδα εορταστικών εδεσμάτων και ροφημάτων. Ο καθένας μας όπως και η κάθε οικογένεια ακολουθεί κάποιες παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες και οι οποίες είναι συνήθως πλούσιες σε θερμίδες, ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά. Συνεπώς, εύκολα περισσεύουν θερμίδες πέραν των διατροφικών αναγκών μας, κάτι που οδηγεί εύκολα σε αύξηση του βάρους σώματος. Πέραν τούτου η ποιότητα των διατροφικών μας συνηθειών αλλοιώνεται από αντίστοιχες επιλογές.

DIADIKTIAKI DECEMBER NO STICKER 2021 03

Μητρικός Θηλασμός! Ένα πολύτιμο δώρο ζωής. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας, δίπλα στη μητέρα βρίσκεται η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων της Γενικής Μαιευτικής Χειρουργικής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ και της μονάδας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia του ομίλου Euromedica.

IMG 6379

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν εφεξής να διενεργούν στη κλινική «Γένεσις» του ομίλου Euromedica αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες με το παραπεμπτικό τους, με μοναδική επιβάρυνση την συμμετοχή τους, όπως προβλέπεται.

euromedica manday social

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, σε περισσότερες από ογδόντα συνολικά χώρες, για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

top view black bow dark wall

Με αφορμή την ξαφνική απώλεια του συνάδελφου και συνεργάτη παιδίατρου -  νεογνολόγου Βενιζέλου Χατζηδημητρίου, η διοίκηση και το προσωπικό της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ θέλει να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους του. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι μαζί σας. Ο κύριος Χατζηδημητρίου υπήρξε αγαπητός συνάδελφος και εξαιρετικός επιστήμονας και η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια της ΓΕΝΕΣΙΣ. ‘’Καλό Ταξίδι’’ αγαπητέ Βενιζέλο.

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης

Πολιτική Cookies

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ