greekGR   englishEN 

Αρθρογραφία

1920x1270 01

Για πολλά ζευγάρια η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι εύκολος στόχος. Απαιτεί υπομονή, αντοχή, συνειδητοποίηση και κυρίως ένα χέρι που θα βοηθήσει στα δύσκολα το ζευγάρι και θα φροντίσει οι προσδοκίες του να μην μετατραπούν σε απογοήτευση. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο αναλαμβάνει η Fertilia που λειτουργεί εντός της Κλινικής Γένεσις.

Από την αρχή ως το τέλος δίπλα στο ζευγάρι, είναι εκεί, από τη διερεύνηση της υπογονιμότητας, μέχρι την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον προγεννητικό έλεγχο και τον τοκετό, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, αλλά κυρίως με ένα ανθρώπινο πρόσωπο, με διακριτικότητα και σεβασμό στις επιθυμίες του. Άλλωστε, στη Fertilia ή γέννηση ενός παιδιού είναι πάντα ένας μεγάλος εορτασμός μαζί με κάθε ζευγάρι που εμπιστεύτηκε το Κέντρο, με το όνειρο να αποκτήσει ένα παιδί. Οι άνθρωποι της  Fertilia  δεσμεύονται  να παρέχουν προσωποποιημένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία υπογονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας.

 

 

Θυρεοειδής και Κύηση

Μηντζιώρη ΓεσθημανήΓράφει η:

Γεσθημανή Μηντζιώρη ΜSc(Res), PhD

Ενδοκρινολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Reader, Αγγλόφωνη Ιατρική Σχολή ΑΠΘ  (AUSoM)

Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Κύησης, Κλινική Γένεσις

Οι απαιτήσεις του οργανισμού σε θυρεοειδικές ορμόνες κατά την κύηση είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Για το λόγο αυτό, αυξάνεται η παραγωγή θυροξίνης από την έγκυο γυναίκα προκειμένου και να διατηρηθεί η ίδια σε μια κατάσταση ευθυρεοειδισμού αλλά και τροφοδοτηθεί το έμβρυο με θυροξίνη. Συχνά, κατά τη διάρκεια της κύησης ο θυρεοειδής αδένας μπορεί να αυξηθεί σε μέγεθος.

Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας

 

Γράφει ο:

Εμμανουήλ Παπαδάκης MD, MSc

Αιματολόγος

Ιατρείο Θρόμβωσης & Αιμόστασης

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ

 

Έχετε βρει τον άνθρωπό σας και σχεδιάζετε τη δημιουργία οικογένειας, ανυπομονώντας να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί. Είστε όμως σίγουροι πως κάποιος από τους δύο δεν φέρει το «στίγμα» της μεσογειακής αναιμίας ή με πιο ιατρικούς όρους δεν είναι φορέας της β ετερόζυγης μεσογειακής αναιμίας, παράγοντα που μπορεί να επηρεάσει μια εγκυμοσύνη;

Γένεσις QR codes

Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική μαιευτική, γυναικολογική κλινική της Βόρειας Ελλάδας, σημείο αναφοράς για τη φροντίδα στη μητέρα και το νεογνό, με τεράστια εμπειρία, εξειδίκευση και πάνω από όλα με σεβασμό στη νέα ζωή.

Genesis arthro april ygeia 01

Ο πλανήτης δεν είναι μια έννοια έξω από μας. Είναι το σπίτι μας, ένα σπίτι που πρέπει να φροντίζουμε όχι για κάποιον θεωρητικό λόγο, αλλά γιατί ό,τι του συμβαίνει επηρεάζει άμεσα εμάς και την υγεία μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ότι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες καταπόνησης ευθύνονται για το 12% με 18% των θανάτων στην ευρωπαϊκή του περιφέρεια, ενώ ετησίως περισσότεροι από 13 εκατομμύρια θάνατοι ανά τον κόσμο οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες οι οποίοι μπορούν να αποφευχθούν, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής, που είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.

kapn

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος που απαιτεί μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα από τη γυναίκα, ώστε να μπορεί να την απολαύσει στον μέγιστο βαθμό, αντλώντας τη χαρά που τη συνοδεύει, δίνοντας όμως παράλληλα στο έμβρυο όλα εκείνα τα εχέγγυα για ένα υγιές ξεκίνημα στη ζωή. Αυτή η περιγραφή σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα, που αποτελούν δύο πολύ κακούς συμβούλους για την εγκυμοσύνη.

genesis gym pregnancy

Η σωματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας θα σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς και να αισθάνεστε καλύτερα. Η τακτική άσκηση μπορεί να βελτιώσει τη στάση του σώματος και να μειώσει ορισμένες από τις κοινές ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης, όπως τους πόνους στην πλάτη, τη δυσκοιλιότητα, το φούσκωμα και την κόπωση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του στρες, στη βελτίωση του ύπνου, αλλά και στην ενίσχυση της αντοχής που θα χρειαστείτε για τον τοκετό.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε ρητά ότι η ψυχική υγεία είναι ο μεγάλος ασθενής της πανδημίας για το 2021. Οι λόγοι πολλοί. Η μεγάλη πανδημία του Covid 19, έφερε απώλειες, κυριολεκτικές αλλά και μεταφορικές. Κάποιοι άνθρωποι πένθησαν κυριολεκτικά τους ανθρώπους τους και κάποιοι μεταφορικά την χαμένη πρότερη αναμελιά τους.

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης

Πολιτική Cookies

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ