greekGR   englishEN

Νέα & Ανακοινώσεις

life rescue poster2019

Η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική, συνεπής στην υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το έτος 2019, προσκαλεί μέλλοντες & νέους γονείς σε ακόμα μια ΔΩΡΕΑΝ δράση εκπαιδευτικού χαρακτήρα σχετικά με Επείγουσες Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες.

69391876 1831045583705458 2574923109740052480 n

Η Επαγγελματική Ένωση Γενικών Χειρουργών Ελλάδος διοργανώνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ημερίδα με θέμα "Προχωρημένος Καρκίνος του Παχέος Εντέρου".

aima

Κατόπιν ενημέρωσης από τις δημόσιες Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σχετικά με τα μειωμένα αποθέματα μονάδων αίματος και παραγώγων λόγω αυξημένων αναγκών, η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική, σε συνεργασία με την Euromedica - Αρωγή Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 κοινή ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην αίθουσα επιστημονικών εκδηλώσεων της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ (ισόγειο).

Τη Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 συγκροτήθηκε σε σώμα το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ λόγω αποχώρησης του κ. Γιώργου Φραγγίδη, που μετά από 6 χρόνια ως Πρόεδρος του και έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία στη συγκεκριμένη θέση, εκλέχθηκε μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, εκπροσωπώντας τον Νομό Κιλκίς με τον συνδυασμό του ΚΙΝΑΛ.

Ως νέος Πρόεδρος Δ.Σ., εξελέγη ο μαιευτήρας γυναικολόγος μαστολόγος κ. Ανδρέας Τζιόβας, έως σήμερα μέλος του Δ.Σ. και από τους παλαιότερους συνεργάτες της Κλινικής με μακρά επαγγελματική πορεία στην Γερμανία και στην Ελλάδα.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΕΣΙΣ διαμορφώνεται ως εξής:
1. Ανδρέας Τζιόβας, Πρόεδρος,
2. Παναγιώτης Δουμάνογλου, Διευθύνων Σύμβουλος,
3. Λάμπρος Κιτσαράς, Αντιπρόεδρος,
4. Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Μέλος,
5. Βασίλειος Διολγέρης, Μέλος,
6. Αλέξιος Κομνηνός, Μέλος,
7. Νικόλαος Παπαδημητρίου, Μέλος
8. Ισαάκ Τοσουνίδης, Μέλος,

tziobas

Ο νέος Πρόεδρος Ανδρέας Τζιόβας

67346215 1788337651309585 2303125914117996544 o

Στα πλαίσια συνεργασίας της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ με ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα, βρίσκεται σε εξέλιξη δίμηνη πρακτική άσκηση φοιτητών ιατρικής από το Wroclaw Medical University της Πολωνίας (πρόγραμμα Erasmus).

65707782 1769917916484892 7279902097078747136 n

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Advanced Baby Course από το παιδιατρικό φυσικοθεραπευτήριο Θεσσαλονίκης “ΚΥΨΕΛΗ” στην αίθουσα επιστημονικών εκδηλώσεων της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ (17 έως 28 Ιουνίου 2019).

64979087 1761121960697821 6994277988686626816 n

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ στο "1ο Σεμινάριο Κλινικής Καρδιοτοκογραφίας & Παρακολούθησης του Εμβρύου" που πραγματοποιήθηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Αθήνα.

11111

Στα πλαίσια της στήριξης τοπικών αθλητικών συλλόγων, η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική είναι ο βασικός υποστηρικτής του Π.Ο. ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ (Π.Ο.Μ.), ο οποίος αγωνίζεται για 10 συνεχόμενα έτη στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού Θεσσαλονίκης.

60340124 1729156303894387 7189010362778255360 o

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου (πλέον των 800 ατόμων) ολοκληρώθηκε η Γιορτή Μητρότητας ΓΕΝΕΣΙΣ την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο NIKOPOLIS, μια πολυθεματική εκδήλωση σχετικά με το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης, τη μοναδική εμπειρία του τοκετού και τα ευεργετικά οφέλη του μητρικού θηλασμού.

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

Συνδεθείτε μαζί μας