greekGR   englishEN 

Νέα & Ανακοινώσεις

«Τοκετός 5 Αστέρων» στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ και για το 2020!

5 asterwn

Για τοκετούς που θα πραγματοποιηθούν έως και 30 Ιουνίου 2020, η #ΓΕΝΕΣΙΣ, η μεγαλύτερη μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, σας προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες των Μονόκλινων δωματίων Lux με έκπτωση 15%-25% και των Σουιτών με έκπτωση 30%.

Γιατί να επιλέξετε την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ για την μοναδική στιγμή της γέννησης του παιδιού σας; Γιατί η ΓΕΝΕΣΙΣ:

• Διαθέτει 9 μονόκλινες αίθουσες τοκετών - η μία για τοκετό στο νερό. Επιπλέον διαθέτει μια αίθουσα ειδικών τοκετών, με διαμόρφωση χειρουργείου.

• Η υλικοτεχνική υποδομή του τμήματος και η εμπειρία του μαιευτικού προσωπικού, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των επιτόκων.

• Διαθέτει Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των νεογνών.

• Υποστηρίζει το μητρικό θηλασμό με εξειδικευμένο προσωπικό.

• Παρέχει τη δυνατότητα rooming in σε όλες τις κατηγορίες δωματίων 24ώρες το 24ωρο, καθώς και δυνατότητα αποκλειστικού θηλασμού.

• Σε περίπτωση προγεννητικών ελέγχων στο Εμβρυομητρικό Τμήμα της ΓΕΝΕΣΙΣ, γίνεται δωρεάν αναβάθμιση δωματίου κατά τη νοσηλεία για τον τοκετό.

• Σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ελέγχου 45 μεταβολικών νοσημάτων, καθώς και ελέγχου όρασης & ακοής του νεογνού από εξειδικευμένους ιατρούς.

• Τις πρώτες 20 ημέρες μετά τον τοκετό παρέχει δωρεάν παιδιατρική κάλυψη από τον παιδίατρο της Κλινικής (έως και 2 επισκέψεις).

• Μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν στα σεμινάρια μας, τα οποία πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Κλινικής και απευθύνονται στις μελλοντικές μητέρες και τις λεχώνες.

• Ειδικά στα μονόκλινα δωμάτια πολυτελείας, απολαμβάνετε ειδικές υπηρεσίες όπως δυνατότητα επιλογής γευμάτων, δυνατότητα σίτισης συνοδού χωρίς επιπλέον χρέωση, δυνατότητα διανυκτέρευσης του συνοδού, προσωπικά είδη υγιεινής και μπουρνούζι για το μπάνιο, διάθεση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης με το δικό σας κλειδί και επιπλέον παροχές στην Σουίτα, όπως πολυτελής τρόπος σερβιρίσματος γευμάτων, σαμπάνια & ανθοδέσμη κατά την υποδοχή, είδη υγιεινής και για τον συνοδό, ξεχωριστό σαλόνι με διαχωριστικό.

Παράλληλα, στη ΓΕΝΕΣΙΣ λειτουργεί τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Προγεννητικού Ελέγχου, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (#ΜΕΝΝ), ενώ σας συμβουλεύουμε με σεμινάρια για τον #τοκετό, το #θηλασμό και τη #νεογνική_φροντίδα.

#genesis #maternity #babyfriendly #childbirth

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εφαρμογή μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19 στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ

  • Δεδομένης της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας και της απαραίτητης διαφύλαξης της ασφάλειας των ασθενών, των συνεργατών ιατρών και του προσωπικού της Κλινικής, από Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 θα ισχύουν τα ακόλουθα μέτρα:
  1. Κατάργηση πρωινού επισκεπτηρίου για όλους τους τύπους των εσωτερικών περιστατικών.
  2. Το απογευματινό επισκεπτήριο (17:00-19:00) ισχύει για έναν μοναδικό συνοδό ανά νοσηλευόμενο, ο οποίος θα δηλώνεται κατά την εισαγωγή.
  3. Για τον συνοδό αυτόν, θα απαιτείται η διενέργεια εξέτασης PCR η οποία μπορεί να διενεργηθεί σε πιστοποιημένο εργαστήριο ή στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ.
  4. Ο συνοδός επιτρέπεται να εισέρχεται στην Κλινική και εκτός του απογευματινού ωραρίου επισκεπτηρίου, αποκλειστικά και μόνο για τις διαδικασίες της εισαγωγής, τις διαδικασίες του εξιτηρίου και την διεκπεραίωση διαδικασιών, αλλά ΔΕΝ θα επιτρέπεται να ανεβαίνει στους νοσηλευτικούς ορόφους.
  5. Εξαίρεση αποτελεί η νοσηλεία σε μονόκλινα δωμάτια, όπου εκεί θα επιτρέπεται η παραμονή του συνοδού (με την άνω προϋπόθεση διενέργειας εξέτασης PCR).
  6. Για τις λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις (πλην τοκετών), το επισκεπτήριο απαγορεύεται.
  7. Για τα επείγοντα περιστατικά, είναι απαραίτητη η διενέργεια εξέτασης PCR, η οποία πραγματοποιείται εντός της Κλινικής. Οι ασθενείς θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού για την ασφάλεια όλων.
  • Ασθενείς από χώρες του εξωτερικού:

Για την περίθαλψη και νοσηλεία ασθενών από χώρες του εξωτερικού, είναι απαραίτητη η διενέργεια εξέτασης PCR εντός 48 έως 72 ωρών από την άφιξη τους στην Ελλάδα. Οι ασθενείς για εξετάσεις ή μικροεπεμβάσεις που έχουν αφιχθεί πρόσφατα από το εξωτερικό, συνίσταται να προσέρχονται από 48 έως 72 ώρες μετά την άφιξη τους στην χώρα, εφόσον δεν είναι επείγουσα ανάγκη.

  • Μέτρα Ατομικής Προστασίας:

Δεδομένης της εξάπλωσης του Covid-19 στην κοινότητα, επιβάλλεται να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (διαρκής εφαρμογή μάσκας με τον ενδεδειγμένο τρόπο, συχνή απολύμανση & αντισηψία χεριών, κοινωνική απόσταση, περιορισμός κινήσεων εντός Κλινικής, αποφυγή συνωστισμού). Η διαρκής εφαρμογή Μέτρων Ατομικής Προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΕΣΙΣ