greekGR   englishEN 

Νέα & Ανακοινώσεις

Η Κλινική #ΓΕΝΕΣΙΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, Fertilia by Genesis

116345509 2202509313225748 5783847211177503064 o

Η Κλινική #ΓΕΝΕΣΙΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, Fertilia by Genesis, όνομα που παραπέμπει στην #γονιμότητα και τη #μητρότητα, γένους θηλυκού πάντα!

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες Μονάδες Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα, με μοναδικό σχεδιασμό, ο οποίος βοηθάει στην καλύτερη ψυχολογία των ζευγαριών και αποτελεί έναν ευχάριστο και εργονομικό χώρο, τόσο για τους πελάτες, όσο και για το προσωπικό & τους συνεργάτες ιατρούς.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρώπινη αντιμετώπιση σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, η μονάδα προσφέρει όλο το φάσμα της διερεύνησης και της #θεραπείας της #υπογονιμότητας (εξωσωματική γονιμοποίηση, σπερματέγχυση, δωρεά ωαρίων, δωρεά σπέρματος, κρυοσυντήρηση ωαρίων/σπέρματος/σπέρματος, προεμφυτευτικός έλεγχος, ψυχολογική υποστήριξη) σε ασθενείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η υπερσύγχρονη Μονάδα διαθέτει:

• 2 χειρουργικές αίθουσες
• 2 εξεταστήρια εξοπλισμένα με υπέρηχο
• 6 γραφεία ιατρών
• εργαστήριο εμβρυολογίας
• εργαστήριο ανδρολογίας
• τράπεζα κρυοσυντήρησης
• δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη συλλογή δείγματος σπέρματος
• επωαστή MRI Timelapse

Παράλληλα, η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ προσφέρει ειδικές παροχές στον τοκετό για τις γυναίκες που έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών της Fertilia by Genesis.

#genesis #fertiliabygenesis #invitrofertilization

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
insta instagram
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2020 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εφαρμογή μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού Covid-19 στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ

  • Δεδομένης της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας και της απαραίτητης διαφύλαξης της ασφάλειας των ασθενών, των συνεργατών ιατρών και του προσωπικού της Κλινικής, από Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 θα ισχύουν τα ακόλουθα μέτρα:
  1. Κατάργηση πρωινού επισκεπτηρίου για όλους τους τύπους των εσωτερικών περιστατικών.
  2. Το απογευματινό επισκεπτήριο (17:00-19:00) ισχύει για έναν μοναδικό συνοδό ανά νοσηλευόμενο, ο οποίος θα δηλώνεται κατά την εισαγωγή.
  3. Για τον συνοδό αυτόν, θα απαιτείται η διενέργεια εξέτασης PCR η οποία μπορεί να διενεργηθεί σε πιστοποιημένο εργαστήριο ή στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ.
  4. Ο συνοδός επιτρέπεται να εισέρχεται στην Κλινική και εκτός του απογευματινού ωραρίου επισκεπτηρίου, αποκλειστικά και μόνο για τις διαδικασίες της εισαγωγής, τις διαδικασίες του εξιτηρίου και την διεκπεραίωση διαδικασιών, αλλά ΔΕΝ θα επιτρέπεται να ανεβαίνει στους νοσηλευτικούς ορόφους.
  5. Εξαίρεση αποτελεί η νοσηλεία σε μονόκλινα δωμάτια, όπου εκεί θα επιτρέπεται η παραμονή του συνοδού (με την άνω προϋπόθεση διενέργειας εξέτασης PCR).
  6. Για τις λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις (πλην τοκετών), το επισκεπτήριο απαγορεύεται.
  7. Για τα επείγοντα περιστατικά, είναι απαραίτητη η διενέργεια εξέτασης PCR, η οποία πραγματοποιείται εντός της Κλινικής. Οι ασθενείς θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού για την ασφάλεια όλων.
  • Ασθενείς από χώρες του εξωτερικού:

Για την περίθαλψη και νοσηλεία ασθενών από χώρες του εξωτερικού, είναι απαραίτητη η διενέργεια εξέτασης PCR εντός 48 έως 72 ωρών από την άφιξη τους στην Ελλάδα. Οι ασθενείς για εξετάσεις ή μικροεπεμβάσεις που έχουν αφιχθεί πρόσφατα από το εξωτερικό, συνίσταται να προσέρχονται από 48 έως 72 ώρες μετά την άφιξη τους στην χώρα, εφόσον δεν είναι επείγουσα ανάγκη.

  • Μέτρα Ατομικής Προστασίας:

Δεδομένης της εξάπλωσης του Covid-19 στην κοινότητα, επιβάλλεται να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (διαρκής εφαρμογή μάσκας με τον ενδεδειγμένο τρόπο, συχνή απολύμανση & αντισηψία χεριών, κοινωνική απόσταση, περιορισμός κινήσεων εντός Κλινικής, αποφυγή συνωστισμού). Η διαρκής εφαρμογή Μέτρων Ατομικής Προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΕΣΙΣ