greekGR   englishEN 

Μαιευτικό Τμήμα

d15Η ΓΕΝΕΣΙΣ, το μεγαλύτερο ιδιωτικό μαιευτήριο της βόρειας Ελλάδας, έχει στόχο να παραμείνει στην κορυφή και να πρωτοπορεί σε μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής σας, τη γέννηση του παιδιού σας. Δημιουργήσαμε ένα μαιευτήριο το οποίο αγκαλιάζει και φροντίζει τη μητέρα από τη σύλληψη, στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό, αλλά και το νεογνό σας από τις πρώτες ώρες και ημέρες της ζωής του. Στηρίζουμε το όραμα μας με πράξεις και αναπτύξαμε όλα τα τμήματα για να στηρίξουμε τη μητρότητα.

Το Μαιευτικό Τμήμα της ΓΕΝΕΣΙΣ φιλοξενεί το θαύμα της ζωής καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας και σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε πριν τον τοκετό σας για να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις και στα δωμάτιά μας, ώστε να εξοικειωθείτε με το χώρο όπου θα γίνετε μητέρα.

Γιατί Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ;

• Διαθέτει 9 μονόκλινες αίθουσες τοκετών - η μία για τοκετό στο νερό. Επιπλέον διαθέτει μια αίθουσα ειδικών τοκετών, με διαμόρφωση χειρουργείου.

• Η υλικοτεχνική υποδομή του τμήματος και η εμπειρία του μαιευτικού προσωπικού, εγγυώνται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των επιτόκων.

• Διαθέτει Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των νεογνών.

• Υποστηρίζει το μητρικό θηλασμό με εξειδικευμένο προσωπικό.

• Παρέχει τη δυνατότητα rooming in σε όλες τις κατηγορίες δωματίων 24ώρες το 24ωρο, καθώς και δυνατότητα αποκλειστικού θηλασμού.

• Σε περίπτωση προγεννητικών ελέγχων στο Εμβρυομητρικό Τμήμα της ΓΕΝΕΣΙΣ, γίνεται δωρεάν αναβάθμιση δωματίου κατά τη νοσηλεία για τον τοκετό.

• Σας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ελέγχου 45 μεταβολικών νοσημάτων, καθώς και ελέγχου όρασης & ακοής του νεογνού από εξειδικευμένους ιατρούς.

• Τις πρώτες 20 ημέρες μετά τον τοκετό παρέχει δωρεάν παιδιατρική κάλυψη από τον παιδίατρο της Κλινικής (έως και 2 επισκέψεις).

• Μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν στα σεμινάρια μας, τα οποία πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Κλινικής και απευθύνονται στις μελλοντικές μητέρες και τις λεχώνες.

• Ειδικά στα μονόκλινα δωμάτια πολυτελείας, απολαμβάνετε ειδικές υπηρεσίες όπως δυνατότητα επιλογής γευμάτων, δυνατότητα σίτισης συνοδού χωρίς επιπλέον χρέωση, δυνατότητα διανυκτέρευσης του συνοδού, προσωπικά είδη υγιεινής και μπουρνούζι για το μπάνιο, διάθεση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης με το δικό σας κλειδί και επιπλέον παροχές στην Σουίτα, όπως πολυτελής τρόπος σερβιρίσματος γευμάτων, σαμπάνια & ανθοδέσμη κατά την υποδοχή, είδη υγιεινής και για τον συνοδό, ξεχωριστό σαλόνι με διαχωριστικό.

Στη ΓΕΝΕΣΙΣ λειτουργεί Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF), τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Προγεννητικού Ελέγχου (FM), Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), ενώ σας συμβουλεύουμε με σεμινάρια για τον τοκετό, το θηλασμό και τη νεογνική φροντίδα.

Για τοκετούς που θα πραγματοποιηθούνε έως και 30 Ιουνίου 2020, η Γένεσις, η μεγαλύτερη μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, σας προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες των Μονόκλινων δωματίων Lux με έκπτωση 15%-25% και των Σουιτών με έκπτωση 30%!


Οδηγός Μαιευτικού Τμήματος

d31Για να προετοιμασθείτε καλύτερα και να γίνει η διαμονή σας πιο ευχάριστη, θα θέλαμε την προσοχή σας στα παρακάτω σημεία:

Πού πηγαίνω

Οι αίθουσες τοκετών βρίσκονται στο Επίπεδο -1 του κτιρίου. Το Μαιευτικό Τμήμα διαθέτει ανεξάρτητη εξωτερική είσοδο (Υποδοχή Επιτόκων), με ξεχωριστό χώρο στάθμευσης. Μπορείτε, βεβαίως, να εισέλθετε και από την Κεντρική Είσοδο της Κλινικής. Σε κάθε περίπτωση μία Μαία θα σας υποδεχθεί και θα σας οδηγήσει στο Τμήμα.

Ποιος με συνοδεύει

Η μέλλουσα μητέρα μπορεί να συνοδεύεται στην αίθουσα ωδίνων - τοκετού από έναν και μόνο συνοδό, το σύζυγο ή άλλο άτομο της επιλογής της. Ο συνοδός είναι υποχρεωμένος να φορέσει την κατάλληλη ενδυμασία που θα του προμηθεύσει η Μαία Υποδοχής και να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της Κλινικής, καθώς και με υπόδειξη του θεράποντος Ιατρού.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου

Μπορεί να θέλετε να ετοιμάσετε μια τσάντα για το μαιευτήριο με αντικείμενα που θα χρειαστείτε πριν και μετά τον τοκετό. Σας προτείνουμε να έχετε τα πάντα έτοιμα κατά τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης σας, καθότι υπάρχει η πιθανότητα να γεννήσετε μέρες ή βδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού.

Απαραίτητα αντικείμενα είναι:
• Νυχτικό
• Εσώρουχα (προαιρετικά μιας χρήσεως)
• Στηθόδεσμος και επιθέματα θηλασμού
• Poυχισμός για την αναχώρηση
• Τα προσωπικά αντικείμενα καθαριότητας (π.χ. οδοντόβουρτσα, αφρόλουτρο κ.λπ.)

Τέλος, κατά την αναχώρηση θα χρειαστείτε ένα φορμάκι και μια κούνια μεταφοράς για το μωρό σας.

Σχετικά ειδικά προϊόντα μπορείτε να προμηθευθείτε και εντός τns Κλινικής, όπου λειτουργεί κατάστημα ειδών bebe και mini market. Για την εξυπηρέτησή σας και των επισκεπτών σας, στη Γένεσις λειτουργούν επίσης ανθοπωλείο, cafe - restaurant, ζαχαροπλαστείο-chocolaterie, κοσμηματοπωλείο και ΑΤΜ Τραπέζης.

Πότε μπορούν να με επισκεφτούν

Οι συγγενείς και οι φίλοι σας μπορούν να σας επισκέπτονται καθημερινά. Οι ώρες επισκεπτηρίου στους ορόφους νοσηλείας είναι: 10:30 - 13:30 και 17:30 - 20:30. Για τους ειδικότερους κανονισμούς του επισκεπτηρίου, παρακαλούμε συμβουλευθείτε τον Ενημερωτικό Οδηγό, τον οποίο θα παραλάβετε με την εισαγωγή σας.
Σας επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών στους ορόφους νοσηλείας, για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων στα νεογνά. Για το λόγο αυτό λειτουργεί στην Κλινική ειδικός χώρος απασχόλησης παιδιών.

Πως δηλώνω το παιδί μου

d44Η δήλωση τns γέννησης του παιδιού σας είναι υποχρεωτική για την καταχώρηση τns γέννησης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Πυλαίας, στον οποίο υπάγεται η Κλινική Γένεσις. Η δήλωση γεννήσεων συμπληρώνεται στην Υποδοχή Επιτόκων, στο Επίπεδο -1 τns Κλινικής, υποχρεωτικά με την παρουσία ενός εκ των δύο γονέων.

Χρειάζονται τα εξής δικαιολογητικά:
1. Τα δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ (π.χ. φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας) και των δύο γονέων.
2. Ληξιαρχική πράξη γάμου, η οποία πρέπει να έχει εκδοθεί το αργότερο πριν από 3 μήνες.
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από το Δήμο ή την Κοινότητα όπου έχετε ανοίξει Οικογενειακή Μερίδα, το οποίο να έχει εκδοθεί το αργότερο πριν από 3 μήνες. Εάν υπάρχει ενδεικτική εγγραφή του ενός εκ των δύο συζύγων, χρειάζεται πιστοποιητικό και από τους δύο Δήμους.
4. Πράξη Προσδιορισμού Επωνύμου Τέκνου (ισχύει για γάμους που πραγματοποιήθηκαν μετά το 1983).

Προσοχή: Πρέπει να προσκομίσετε τα πρωτότυπα έγγραφα.

Η παραλαβή της δήλωσης γεννήσεως γίνεται καθημερινά από την Κεντρική Υποδοχή τns Κλινικής.

Τη δήλωση γεννήσεων και τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά πρέπει να παραδώσετε, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα γέννησης του παιδιού σας, στο Ληξιαρχείο του Δήμου Πυλαίας, ώστε να εκδοθεί η Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ληξιαρχείο Δήμου Πυλαίας

1ος Όροφος, Δημαρχείο Πυλαίας Οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2313 302.600, Απευθείας: 2313 302.626

Ώρες Λειτουργίας γραφείου από 08:00 έως 13:00

Πώς ασφαλίζω το παιδί μου σε ασφαλιστικό ταμείο

Σε περίπτωση ασφάλισης του νεογνού μέσω ΕΟΠΥΥ, απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ και το Βιβλιάριο Ασθενείας του νεογνού, σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία:

1. Επίσκεψη σε ΚΕΠ για την έκδοση ΑΜΚΑ για το νεογνό
2. Επίσκεψη στο Ασφαλιστικό Ταμείο που θα ασφαλιστεί το νεογνό, για την έκδοση Βιβλιαρίου Ασθενείας του νεογνού (απαραίτητη η προσκόμιση της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του νεογνού)
3. Μέχρι το εξιτήριο από την Κλινική, προσκόμιση στο Γραφείο Κίνησης της Κλινικής.

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού μου

d14Η ΓΕΝΕΣΙΣ διαθέτει υπηρεσία φωτογράφησης των νεογέννητων. Τις φωτογραφίες, των οποίων η αγορά είναι προαιρετική, θα σας δείξει στο δωμάτιο σας ο φωτογράφος της Κλινικής. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη φωτογράφηση του παιδιού σας, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την επιθυμία σας στη Μαία του ορόφου.

Πότε μπορώ να φύγω

Ο Ιατρός σας θα σας ενημερώσει για το πότε μπορείτε να αναχωρήσετε από την Κλινική. Συνήθως ο χρόνος παραμονής σε Φυσιολογικό Τοκετό είναι τρείς (3) ημέρες, ενώ στην περίπτωση Καισαρικής Τομής είναι τέσσερις (4) ημέρες.

Αποκλειστικός Θηλασμός και δυνατότητα Rooming - in σε όλες τις κατηγορίες δωματίων

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, αντιλαμβανόμενη τα οφέλη του θηλασμού, πλέον παρέχει την δυνατότητα rooming-in σε όλες τις κατηγορίες δωματίων, ενώ υποστηρίζει την δυνατότητα του αποκλειστικού θηλασμού κατόπιν γνωστοποίησης του νοσηλευτικού προσωπικού. Για την διευκόλυνση του αποκλειστικού θηλασμού, στους νοσηλευτικούς ορόφους λειτουργεί και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τον θηλασμό των νεογνών.

Δωρεάν επισκέψεις στον παιδίατρο της Κλινικής

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ αντιλαμβανόμενη την σημαντικότητα των πρώτων ημερών της ζωής ενός νεογνού, σας παρέχει 2 δωρεάν παιδιατρικές επισκέψεις στον παιδίατρο της Κλινικής: Η πρώτη επίσκεψη εντός 2 ημερών από το εξιτήριο και η δεύτερη επίσκεψη εντός 20 ημερών από το εξιτήριο. Ώρες εξέτασης: 10.00-12.00 και 16.00-20.00, καθημερινά και Σαββατοκύριακα, εντός Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ. Κατά την διαμονή για τον τοκετό, ζητήστε πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπηρεσία!

Η Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης και εμπλουτισμού των υπηρεσιών της, παρέχει πλέον δωρεάν Ψυχολογική Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε όλους τους νοσηλευόμενους που προσέρχονται σε αυτήν για τοκετό ή χειρουργική επέμβαση. Συγκεκριμένα, υπό την ένταση α) του τοκετού ή/και της λοχείας, β) μίας επέμβασης ή γ) μιας χρόνιας νοσηλείας, η στήριξη από έναν ειδικό μπορεί να οδηγήσει στην ψυχολογική αποσυμπίεση και να προσφέρει μία βοηθητική κατεύθυνση. Απώτερος στόχος μας είναι η ψυχική ηρεμία και η ισορροπία των νοσηλευόμενων στην Κλινική.

Πού συμμετέχω ως μελλοντική ή νέα μητέρα

Μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν:

  • Στα Σεμινάρια «Βάπτισμα Μητρότητας», τα οποία πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις τns Κλινικής, απευθύνονται στις μελλοντικές μητέρες και προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για τον τοκετό και τη μητρότητα. Στο ίδιο σεμινάριο, γίνεται αναφορά από ειδικό διατροφολόγο - διαιτολόγο και σε διατροφικές οδηγίες για τη μετέπειτα περίοδο της Λοχείας, του Θηλασμού καθώς και την ιδανική Απώλεια Βάρους μετά τον τοκετό.
  • Στην Δωρεάν Γυμναστική για Εγκύους - Fit for 2. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δράση για τις εγκυμοσύνες άνω των 30 βδομάδων! Η Γυμναστική για εγκύους απευθύνεται στις εγκυμοσύνες άνω των 30 εβδομάδων, όπου έμπειρες μαίες και φυσιοθεραπευτές σας δείχνουν ειδικές ασκήσεις για την καλύτερη προετοιμασία στο ταξίδι του φυσιολογικού τοκετού! Για δηλώσεις συμμετοχής στο 2310-984000 (εσωτ. 3 / ώρες 09.00-17.00) ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (αναγράφοντας τηλέφωνο επικοινωνίας). Συμβουλευτείτε και τον μαιευτήρα σας!
  • Κατά την παραμονή σας στην Κλινική, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, κάθε Δευτέρα - Τετάρτη -Παρασκευή 12:30-13:30, το «Σεμινάριο Λεχωίδων», όπου εξειδικευμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει σχετικά με θέματα θηλασμού και περιποίησης του βρέφους σας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 984 000 ή στην Κεντρική Υποδοχή της Κλινικής.

seminaria270718 neognikos thilasmos

 

Επίσημο Κέντρο Συλλογής Βλαστοκυττάρων

blastoΗ ΓΕΝΕΣΙΣ είναι η πρώτη ιδιωτική Κλινική που ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την διαδικασία διαπίστευσης ως επίσημο Κέντρο Συλλογής Βλαστοκυττάρων, σε συνεργασία με την Δημόσια Τράπεζα του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη. 

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, που αποτελεί άλλη μια προσθήκη στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Κλινικής, είναι το επιστέγασμα μιας ήδη πετυχημένης συνεργασίας μεταξύ ΓΕΝΕΣΙΣ και Δημόσιας Τράπεζας Βλαστοκυττάρων. Το εν λόγω πιστοποιητικό δόθηκε στο πλαίσιο συμμόρφωσης της Δημόσιας Τράπεζας Βλαστοκυττάρων στις επιταγές της διεθνούς ειδικής διαπίστευσης Fact-NetCord για τη λήψη και συλλογή ΟμφαλοΠλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων).

 

» Έντυπο Μαιευτικό Τμήμα

 

tuv Genesis tuvNEW diamond
elitour member 1
Patient fertig dc siegel preferred partner hospital

 

Συνδεθείτε μαζί μας
bot facebook facebook
bot twitter twitter
 linkedin linkedin
 bot youtube youtube
 bot rss rss

Newsletter

Email address:

Ονοματεπώνυμο:


logo

Τέρμα 17ης Νοέμβρη, Πυλαία
Θεσσαλονίκη (Xάρτης)
Τηλ: 2310.984000
Fax: 2310.984460
info@genesishospital.gr

Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  © Copyright 2017 All Rights Reserved | Developed by POLLUX

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ